ÅBEN - Du kan nu ansøge om tilskud

Oprettet: 22.12.2021

Fra d. 1. januar til 1. april vil Foreningsportalen være åben for ansøgning om tilskud til:

  • Børneattest og medlemsindberetning
  • Lokaletilskud til: timebaseret leje, egne lokaler, lejede lokaler og fitness
  • Tilskud til lejr for uniformerede korps (OBS: kun for spejdere)
  • Tilskud til Ungdomsklubber (OBS kun for godkendte ungdomsklubber)
  • Tilskud til Sjov lørdag (OBS: kun for godkendte foreninger)

HUSK nu:

-at kontrollere og opdatere bestyrelsens medlemmer og kontaktoplysninger. Det er meget nemmere at gøre dette inden I påbegynder ansøgningerne

-at det er vigtigt at i bruger jeres personlige loginoplysninger, da i ikke har adgang til ansøgningerne med foreningens loginoplysninger.

-at alle foreninger der ønsker kommunalt tilskud til indsende erklæring om børneattest – så husk at sætte kryds under Børneattest og medlemsindberetning.

-at der altid er mulighed for at blive klogere på diverse tilskud her: https://foreningsportalen.rksk.dk/side.asp?wkid=ringkoebing&side=8

 

Foreningsaftener

Vi afholder desuden foreningsaftener, med fokus på at introducere jer til diverse tilskud og regler. Så hvis I har fået ny bestyrelse, kasserer eller bare har brug for en opfriskning af tilskudsreglerne vil det være en god ide at komme. I vil desuden også have mulighed for at få konkret hjælp og vejledning fx med jeres tilskudsansøgning.

Tilmelding og mere info findes her: https://foreningsportalen.rksk.dk/booking.asp?wkid=ringkoebing&navid=16 (kræver login)

 

Denne besked er relevant indtil: 31.03.2022