Brejning-Nr. Omme Skytteforening

Brejning Nr. Omme Skytteforening

Skytteforeningens lokaler findes i kælderen ved indgangen til svømmehallen. Vi råder over salonrifler, pistoler og revolvere. Der er altid en instruktør til rådighed så det er muligt for nybegyndere at deltage og lære om både korrekt håndtering og de forskellige skydediscipliner.

Indendørssæsonen strækker sig fra 1. oktober – 1. maj. Vi skyder hver onsdag fra 19.00-21.00. Vi starter med salonriflerne. Hele året rundt benytter vi terræn- og langdistancebanerne på Ulfborg Skyttecenter. Datoer og tidspunkter mailes til medlemmerne.

Efter aftale kan der arrangeres skydning i kælderen for foreninger, skoler, fødselsdage, polterabends, firmaer og andre grupper.

HUSK… til hver træning skal der minimum medbringes 25,- til en serie patroner med 25 stk.

Kontakt formand Christian Jeppesen på tlf. 40 88 61 66 eller på e-mail: aclj@mail.dk for spørgsmål og arrangementer.

Brejning-Nr. Omme Skytteforening

Halvejen 5

6971 Spjald

Email:  aclj@mail.dk

Hjemmeside:

CVR nr.:  32482015

• Formand
    Christian Jeppesen
    Vestervang 7
    Videbæk
  • Kasserer
    Hans Jeppesen
    Kærhusvej 18
    Spjald

Puljer kr.
Aktivitetstilskud kr.
Beregnet lokale tilskud indev. år. kr.
Andre tilskud kr.