Talentspejderne Ringkøbing-Skjern

Beskrivelse

 

Vil du være mentor alias talentspejder?

Hos Talentspejderne Ringkøbing-Skjern arbejder vi for, at kommunens sårbare unge i 7.-9. klasse kommer godt videre fra folkeskolen og finder en retning i livet.

Målet er, at den unge skal udvikle de kompetencer, der er nødvendige for at kunne starte på en uddannelse. Vi sørger for, at du bliver klædt på til opgaven og får de nødvendige redskaber. Du bidrager med lyst, overskud og ressourcer til at give noget til andre – og er klar til at få mindst lige så meget tilbage.

Alle vores talentspejdere arbejder med et særligt udviklet talentprogram, hvor du bl.a. hjælper den unge til at blive bevidst om sine læringsstile, intelligenser og karakterstyrker. Programmet er udviklet i samarbejde med nogle af landets førende læringseksperter og er afprøvet af mere end 500 mentorer. For at blive talentspejder skal du have en god portion livs- og erhvervserfaring. Enten er du i arbejde, er efterlønner eller pensionist. Hvad du beskæftiger dig med, eller har beskæftiget dig med gennem livet, er underordnet. Som frivillig i Talentspejderne behøver du ikke at have arbejdet med unge før, men du må have en stærk tro på, at alle mennesker har evner og talenter og have lyst til at ”spejde” efter dem hos den unge.

Efter endt forløb modtager den unge op til 600 kr., som bruges sammen med mentor til at fejre afslutningen. 

Kontaktoplysninger

Talentspejderne Ringkøbing-Skjern

Kirkegade 10

6880 Tarm

Tlf.:  22166201

Email:  elsethorupmail@gmail.com

Hjemmeside:  https://ringkobingskjern.talentspejderne.dk/

CVR nr.:  39909995

Aktiviteter

 • Socialhumanitær forening

Kort

Kontaktperson

 • Bestyrelsesmedlem
  Inge Bak
 • Bestyrelsesmedlem
  Peter Lambæk
 • Formand
  Else Thorup
 • Kasserer
  Janet Fredensborg
 • Næstformand
  Mogens Krejberg Madsen
 • Revisor
  Carsten Bjerg

Tilskudsregnskab

Pulje kr.
Aktivitetstilskud kr.
Beregnet lokale tilskud indev. år. kr.
Andre tilskud kr.