Spjald Ungdomsforening

Spjald Ungdomsforening er en forening hvor de unge er blevet ældre. Gennemsnitsalderen på medlemmerne er +70, men vi vil også gerne have medlemmer der er yngre. Vi lægger meget vægt på at vore aktiviteter skal have et stort socialt islæt.

Mød bare op! Vi plejer at ha` det ret gemytligt, hvor en kaffepause næsten er det vigtigste.

Om sommeren spiller petanque hver tirsdag aften kl 18,30- det ligger fast. Andre tider, både dag og aften, må gerne bruges. Vi har selv kaffe med.

Krocketspillerne spiller hele året når vejret er til det, men de efterlyser nye hold, der vil begynde at spille krocket. Hvis i har lyst, så kom frit frem.

Om vinteren plejer vi at spille bowls og indendørs petanque i hallen hver onsdag kl 8,30 med efter følgende formiddagskaffe - hygge.

Spjald Ungdomsforening

Vestergade 37

6971 SPJALD

Email:  villy_hilda@mail.dk

Hjemmeside:

CVR nr.:  33679769

• Krocket
  • Petanque

Puljer kr.
Aktivitetstilskud kr.
Beregnet lokale tilskud indev. år. kr.
Andre tilskud kr.